La Louvière leidt puntenverlies voor Bekerclash

ZONDAG, 29 OKTOBER 2023, 19:31 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Dinsdag trekt Anderlecht naar La Louvière voor de 1/16e finales van de Beker van België. In tegenstelling tot Anderlecht kende de thuisploeg dit weekend geen goede generale repetitie. De leider in de hoogste amateurklasse leed voor de tweede keer dit seizoen puntenverlies.

Tegen Knokke, een goede middenmoter, kwam La Louvière al na 9 minuten op voorsprong. Jorn Van Camp (foto), ex-Anderlecht, zorgde voor de 0-1. Lang genoten de bezoekers niet, want vier minuten later hing Jens Naessens de bordjes gelijk.

Daar bleef het bij, al moest La Louvière het laatste kwartier volmaken met tien na een tweede gele kaart voor Alexis Calant.

La Louvière heeft nu 26 punten uit tien wedstrijden. Aan de kop van de rangschikking moet het nu wel Lokeren-Temse naast zich dulden.

La Louvière speelde met: Vanhamel, Faye, Maisonneuve, Calant, Benoît, Gobitaka (69' Liongola), Ito, Pau, Guelette (79' Corneille), Soumaré, Vancamp (67' Kiankaulua)

Bron: © Eigen redactie