Nieuwe webpoll: welk trio op middenveld?

ZONDAG, 29 OKTOBER 2023, 19:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEBSITE Hoog tijd om nog eens een nieuwe webpoll te lanceren. Uiteraard hebben we dan eerst een goede vraagstelling nodig en die is er op dit moment: nu Thomas Delaney weer fit is en Mario Stroeykens sterk presteert, wie moet Brian Riemer dan opstellen op zijn middenveld.

Met vier serieuze kandidaten zijn ze momenteel voor drie plaatsen: Mats Rits, Thomas Delaney, Theo Leoni en Mario Stroeykens. Wie Riemer zal opstellen en wie vrede moet nemen met een plaats op de bank: wij kunnen het momenteel niet zeggen. Stel dat u in Riemer zijn schoenen stond, wie zou u dan opstellen?

Laat het weten in onze nieuwe webpoll

Vorige poll: tevredenheid over seizoensstart

In onze vorige webpoll vroegen we de voorbije weken naar uw mening over de competitiestart van Anderlecht. 59,9 procent van de stemmers vindt deze 'goed'. 9,4 procent maakte zelfs gewag van 'uitstekend'. Toch waren er ook ontevreden. 27,9 procent vond de start 'matig' en 2,9 procent zelfs 'slecht'.

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.