Ook zonder Rits en Leoni geen plaats voor Lonwijk

DINSDAG, 31 OKTOBER 2023, 08:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Zoek vanavond niet naar Justin Lonwijk wanneer Anderlecht het opneemt tegen La Louvière. Hoewel heel wat vaste waarden rust krijgen, zit de Nederlander niet in de selectie. In tegenstelling tot jongeren Tristan Degreef en Luca Monticelli.

Nochtans traint Lonwijk al een hele tijd weer gewoon mee en is hij helemaal fit.

De Nederlander kwam eind juli bij Anderlecht aan met een conditionele achterstand. Tijdens zijn debuut tegen Antwerp liet hij enkele aardige dingen zien, maar daarna viel hij uit met een hamstringblessure. Hij miste vijf wedstrijden, maar maakte op 18 september zijn rentree tijdens een oefenduel tegen Beveren, waarin hij een uur speelde. Twee weken later mocht hij negen minuten invallen tegen Eupen, maar nadien verdween hij volledig uit beeld. Op 14 oktober speelde hij wel nog mee in de oefenwedstrijd tegen Beerschot.

Hoewel hij niet meer aan de bak komt, zou Lonwijk zich wel goed voelen bij Anderlecht, zo klinkt het in Het Laatste Nieuws. De krant vernam in de entourage van de speler dat hij wil vechten voor zijn plaats.

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.