Opstelling: basisplaats voor Lissens en Raman

DINSDAG, 31 OKTOBER 2023, 19:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Brian Riemer stuurt voor de bekerwedstrijd vanavond een heel nieuw elftal de wei in. Van de ploeg van zaterdag start nu enkel Zeno Debast. Hij is meteen ook aanvoerder. Verder zijn er ook basisplaatsen voor onder meer Lucas Lissens (foto) en Benito Raman.

De 22-jarige Lissens begint voor het eerst sinds 21 februari 2021 aan een wedstrijd bij het eerste elftal. In totaal is het zijn vierde basisplaats. Bij de Futures was hij vorig jaar een vaste waarde. Dit seizoen speelde hij door blessures nog maar drie matchen.

Benieuwd of dit elftal hinder zal ondervinden van een gebrek aan matchritme. Zo kwam Patris voor het laatst in actie op 30 september, speelde N'Diaye de voorbije anderhalve maand slechts een kwartier en Flips speelde sinds half september nooit langer dan een kwartier. Voor Raman zijn laatste wedstrijd moeten we zelfs al teruggaan tot eind augustus.

Bij La Louvière begint topschutter en oud-Anderlecht-speler Jorn Vancamp op de bank. Emmanuel Adjei Sowah staat niet op het wedstrijdblad.

Anderlecht start met: Dupé, Patris, Debast, Lissens, N'Diaye, Diawara, Delaney, Arnstad, Flips, Raman, Vazquez
Invallers: Coosemans, Sardella, Degreef, Monticelli, Hazard, Dreyer

La Louvière start met: Vanhamel, Faye, Maisonneuve, Calant, Benoit, Gueulette, Ito, Pau, Gobitaka, Kiankaulua, Soumaré
Invallers: Valkenaers, Corneillie, Vanzo, Liongola, Cenci, Ben Haddou, Vancamp

Klik hier om de wedstrijd rechtstreeks te bekijken op Club RTL.

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.