Hazard: "Denk momenteel niet aan Rode Duivels"

MAANDAG, 6 NOVEMBER 2023, 08:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Thorgan Hazard groeit steeds meer naar zijn beste vorm. Hij dirigeert de Anderlecht-aanval. Alleen dat eerste doelpuntje laat op zich wachten. "Jammer dat ik niet scoorde vandaag, dat zou veel deugd gedaan hebben", zo vertelde hij na de match tegen Cercle Brugge.

Hazard is momenteel de man van de assists en de acties. Tegen Cercle was hij dicht bij zijn eerste treffer in het Anderlecht-shirt, maar zijn plaatsbal strandde op de paal. "Ik voel me goed", klonk het na afloop. "Jammer dat mijn eerste doelpunt er nog niet is. Alle aanvallers scoren, behalve ik. Al kan je natuurlijk zeggen dat het niet nodig is, want we winnen met 0-3. Maar het zou me deugd doen."

Hazard zag Anderlecht een sterke eerste helft spelen. Na de rust moest het wel beter, vond hij. "We hadden de bal beter moeten bijhouden en hen meer moeten laten lopen. Maar we zitten in een goede dynamiek. Alleen die wedstrijd op Standard blijft ons op de maag liggen."

Hij zal de vraag wellicht elke week krijgen, maar ook nu polste een journalist of broer Eden binnenkort eens niet komt kijken. "Wanneer hij tijd heeft", aldus Thorgan. "Of eerder: wanneer zijn zonen verlof hebben. Hij kijkt wel naar onze wedstrijden op televisie, want zijn zonen willen hun oom aan het werk zien. Of ze fan zijn van Anderlecht? Niet meteen, maar wel van hun oom. Net zoals van Kylian. Ik hoop dat ze in het stadion zullen zijn wanneer we tegen elkaar spelen."

Met zijn prestaties de voorbije matchen opperen steeds meer analisten dat Hazard weer in beeld kan komen bij de Rode Duivels. "We zien wel", aldus Hazard. "Op dit moment denk ik daar niet aan."

Bron: La Dernière Heure