Officieel: Mariman en Verbeke naar Anderlecht

VRIJDAG, 10 NOVEMBER 2023, 18:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Wat eerder vandaag al uitlekte, is nu door Anderlecht officieel bekendgemaakt: Henk Mariman en Peter Verbeke komen (terug) naar Anderlecht om samen met Mikkel Hemmersam de jeugdwerking te leiden. Anderlecht anticipeert zo op het vertrek van Jean Kindermans eind dit seizoen.

Anderlecht heeft een nieuwe structuur uitgetekend om de academie te gaan leiden. Mikkel Hemmersam, sinds juni aan de slag bij Anderlecht, zal als Academy Director aan het hoofd staan van de jeugdopleiding. Meteen onder Hemmersam komen twee nieuwe gezichten. Henk Mariman komt over van OH Leuven en wordt Academy Head of Football. Verder is er de terugkeer van Peter Verbeke. Hij wordt Academy Head of Talent & Innovation.

"De nieuwe structuur, die later nog zal uitgebreid worden, moet de goede werking van de Academy op korte en lange termijn te verzekeren", meldt Anderlecht. "We hebben hierbij één doel voor ogen: het versterken en verder uitbouwen van de paars-witte jeudopleiding."

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.