Verschaeren maakt donderdag rentree in oefenduel

ZATERDAG, 11 NOVEMBER 2023, 12:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Goed nieuws over Yari Verschaeren: in de oefenwedstrijd van donderdag tegen Zulte Waregem zal de aanvallende middenvelder zijn wederoptreden maken na ruim een half jaar blessureleed. "Het gaat goed met Yari", vertelt coach Brian Riemer. "We kijken heel erg uit naar donderdag."

"Het plan is dat Yari donderdag zal spelen in de oefenwedstrijd tegen Zulte Waregem. Dat worden zijn eerste wedstrijdminuten. Dat is de laatste stap nu. Hij traint volledig mee met het team. Hij doet alles maximaal: sprinten, tacklen, ... Het gaat echt goed", aldus Riemer gisteren op zijn persconferentie.

"Op dit moment moeten we een evenwicht vinden tussen mezelf als coach, die hem er weer bij wil, en de medische staf, die hem wat beschermt. Want we willen hem niet overbelasten zodat er niets anders gebeurt. Maar zijn knie is goed. Het is eerder zijn hele lichaam dat weer moet wennen aan alle inspanningen en wedstrijden. We kijken heel erg uit naar donderdag."

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.