RSCA Futures thuis onderuit tegen Deinze (video)

ZATERDAG, 11 NOVEMBER 2023, 22:16 - Garrincha

WEDSTRIJDEN De RSCA Futures hebben vanavond een 1-3-thuisnederlaag geleden tegen Deinze. Iets voorbij het halfuur kwam paars-wit op achterstand na een eigen doelpunt van Amando Lapage. De andere goals vielen in de laatste tien minuten.

Lapage devieerde een voorzet ongelukkig in eigen doel. Tien minuten voor tijd besliste Deinze de wedstrijd via Mertens. De spits scoorde twee keer in vier minuten. De eerredder van Tristan Degreef (foto) in de slotminuut was niet meer dan een voetnoot. Anderlecht kon profiteren van slordig uitverdedigen, waarna Ure het doelpunt op een schoteltje aanbood aan Degreef.

Score: 1-3
Goal(s): 34' Lapage (0-1, own), 80' Mertens (0-2), 83' Mertens (0-3), 90' Degreef (1-3)

RSCA Futures:Coosemans, Bouchouari (90' Bouchouari), Lissens, Lapage, Moutha-Sebtaoui, A. Engwanda (90' Baouf), Tajaouart (81' Montegnies), Degreef, Monticelli (N. Engwanda), Vergeylen (68' Medel-Idowu), Ure
Deinze:Nacho Mira, Staelens, Prychynenko, Schuermans, Janssens, Anne (72' Kehrer), Hendrickx, Teo Quintero, Van Landschoot, Mertens (89' Braken), De Schryver (72' De Ridder)

Geel: 2' Schuermans, 36' Janssens, 64' De Schryver, 90+4' Kehrer

Scheidsrechter: Kevin Puts (Ned)
Stadion: Koning Boudewijnstadion

Bron: © Eigen redactie