Hongaars international gelinkt aan Anderlecht

DINSDAG, 14 NOVEMBER 2023, 20:42 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De Engelse website TEAMtalk meldt dat Anderlecht één van de clubs is die geïnteresseerd zijn in Callum Styles. Styles is een centrale middenvelder van Barnsley met de dubbele Brits-Hongaarse nationaliteit. Hij is sinds dit jaar een vaste waarde bij de Hongaarse nationale ploeg.

De 23-jarige Styles voetbalde tot zijn 16e voor de jeugd van Burnley. Via Bury kwam hij in 2018 bij Barnsley terecht. Als titularis degradeerde hij in 2022 naar de Engelse derde afdeling. Daar zit hij dit seizoen aan drie doelpunten en één assist in twaalf duels. 

In maart 2022 debuteerde Styles voor de Hongaarse nationale ploeg. Intussen staat zijn teller op zestien interlands, waarvan tien als basisspeler.

Volgens TEAMtalk willen Premier League-clubs Burnley en Sheffield United en West Bromwich uit de Championship hem in januari graag aantrekken. Vanuit het buitenland zou er interesse zijn van Anderlecht, Braga, Union Berlin en Lens. Styles ligt nog tot medio 2025 onder contract bij Barnsley. Zijn waarde wordt momenteel geschat op 3,5 miljoen euro.

Wel even vermelden dat Styles een centrale middenvelder is en Anderlecht voor die positie al heel wat spelers heeft. Er zullen dus eerst wat jongens moeten vertrekken voor hij een concrete piste wordt, vermoeden we.

 



Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.