Overzicht interlands Anderlecht-spelers

DONDERDAG, 16 NOVEMBER 2023, 20:35 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Tijdens deze interlandperiode zijn er twaalf spelers van de A-kern uitgezwermd naar hun nationale ploegen. Daarbij voor het eerst ook Luis Vazquez. Ludwig Augustinsson kampt met een lichte blessure, maar is toch naar Zweden afgereist. Een overzicht.

Kasper Schmeichel, Thomas Delaney, Anders Dreyer en Kasper Dolberg: De vier Anderlecht-Denen zijn allemaal geselecteerd voor de interlands tegen Slovenië (morgen) en Kazachstan (maandag). Denemarken heeft zijn EK-ticket zo goed als op zak. 

Zeno Debast en Jan Vertonghen: Debast speelde gisteren in de oefeninterland tegen Servië de hele wedstrijd. Vertonghen bleef op de bank. Zondag staat nog een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Azerbeidzjan op het programma (18 uur).

Killian Sardella en Mario Stroeykens: Het Anderlecht-duo speelt morgen met de Belgische U21 tegen Schotland en dinsdag tegen Spanje. Het gaat om twee EK-kwalificatieduels.

Luiz Vazquez: De spits werd voor het eerst geselecteerd voor de Argentijnse U23. Zij werken momenteel een oefenstage af in Japan en spelen daar op zaterdag en dinsdag november twee wedstrijden.

Amadou Diawara: De middenvelder speelt met Guinée twee WK-kwalificatiewedstrijden. Morgen is Oeganda de tegenstander, dinsdag wacht Botswana.

Kristian Arnstad: De middenvelder maakt deel uit van de selectie van de Noorse U21 die het morgen opneemt tegen Ierland en dinsdag Turkije partij geeft. Ook hier gaat het om EK-kwalificatiewedstrijden.

Ludwig Augustinsson: De linksback miste door een blessure opgelopen afgelopen weekend tegen Gent de wedstrijd van vandaag tegen Azerbeidzjan (3-0-verlies). Mogelijk komt hij zondag tegen Estland wel in actie.

Bron: © Eigen redactie