Verlies voor Vazquez, winst voor Ashimeru

ZATERDAG, 18 NOVEMBER 2023, 22:06 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Geen A-interlands vandaag voor spelers van Anderlecht, wel enkele jongeren die in actie kwamen. En van gisteren heeft u nog de informatie over Majeed Ashimeru te goed. Hem hadden we schandelijk over het hoofd gezien. Een overzicht.

Luis Vazquez (foto) mocht vandaag twintig minuten meespelen in de oefeninterland van de Argentijnse U23 in en tegen Japan. Argentinië is daar momenteel op stage met het oog op het pre-Olympisch kwalificatietoernooi in januari. De Argentijnse U23 verloren de eerste van twee oefenwedstrijden tegen Japan met 5-2.

Ook de Belgische U19 en U17 speelden vandaag. De U19 wonnen met 2-0 tegen Albanië. Tristan Degreef (78 minuten) en Lars Montegnies (64 minuten) kwamen in actie. Ismael Baouf bleef op de bank. De U17 verloren met 0-1 van Wales. Nunzio Engwanda werd na 74 minuten vervangen. Het enige doelpunt viel in de 91e minuut.

In ons overzicht van gisteren waren we nog Majeed Ashimeru vergeten. Hoewel al lang niet meer gespeeld voor Anderlecht, zit hij in de Ghanese selectie. Gisteren tegen Madagaskar mocht hij aan de rust invallen. Diep in de toegevoegde tijd sleepte hij mee een 1-0-zege over de streep.

Bron: © Eigen redactie