"Kritiek zorgt bij Schmeichel voor extra motivatie"

VRIJDAG, 24 NOVEMBER 2023, 22:31 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Kasper Schmeichel ging dinsdag als doelman van de Deense nationale ploeg niet vrijuit bij een tegendoelpunt. Dat leidde tot heel wat kritiek in zijn vaderland. Volgens Brian Riemer deert dat de doelman niet. Integendeel. "Kasper is daardoor gemotiveerder dan ooit."

"Laten we niet vergeten dat Denemarken zich geplaatst heeft voor het EK en dat Kasper daar een groot aandeel in had", aldus Riemer vanmiddag op zijn persconferentie toen hem gevraagd werd naar de bewuste gebeurtenissen. "De analyse van dat tegendoelpunt laat ik over aan de coaches van de nationale ploeg. Ik focus me op wat ik zie bij Anderlecht."

"Kasper is erg belangrijk voor ons", ging Riemer verder. "Hij is nu terug en gemotiveerder dan ooit. Wanneer hij wat kritiek krijgt, dan zorgt dat voor motivatie bij hem. Hij wil het ongelijk van die mensen bewijzen. 

"Ik ben bijna zeker dat hij veel meer inzat met dat tegendoelpunt dan gelijk wie", besluit Riemer, die ervan overtuigd is dat Schmeichel staat te popelen om de criticasters de mond te snoeren.

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.