Kaminski: "Ik stond open voor terugkeer naar Anderlecht"

ZATERDAG, 25 NOVEMBER 2023, 20:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Thomas Kaminski ruilde afgelopen zomer Blackburn voor Luton Town, nieuwkomer in de Premier League. Hij werd ook even genoemd bij zijn ex-club Anderlecht. Een transfer waar hij zeker oren naar had, vertelt hij vandaag in Het Nieuwsblad.

"Deze zomer was er even sprake van Anderlecjht, maar niet echt concreet. Ik stond er wel voor open", aldus de doelman. Kaminski vertelt hoe hij als kleine jonge supporter was van Anderlecht en dat hij coach Brian Riemer kent van bij FC Kopenhagen.

Kaminski stond van 2011 tot 2016 onder contract bij Anderlecht. Door de aanwezigheid van Silvio Proto kwam hij slechts tot twintig duels voor de club. De laatste twee seizoenen werd hij uitgeleend aan Famagusta en FC Kopenhagen.

Via Kortrijk en Gent kwam Kaminski in 2020 terecht bij Blackburn Rovers in de Engelse tweede klasse. Afgelopen zomer verkaste hij naar Luton Town in de Premier League. Daar is hij basisspeler en zet hij sterke prestaties neer.

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.