Vazquez: "Groot moment in mijn carrière"

MAANDAG, 27 NOVEMBER 2023, 09:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Als matchwinnaar mocht Luis Vazquez na de wedstrijd tegen RWDM de pers te woord staan. Timide als hij is, kwam er niet veel uit. Wel was het even lachen toen achter hem de broertjes Hazard passeerden. 'Golazo, golazo', riep Eden. En ook Thorgan liet zich niet onbetuigd.

"Scoren in deze derby, dat is een groots moment in mijn carrière", aldus Vazquez, die in Argentinië met Boca Juniors ook wat gewoon was. "De sfeer vanavond was goed, maar met Boca tegen River Plate is toch nog een stuk gekker."

Volgens Het Nieuwsblad leert Vazquez iedere dag wat meer Engels. Het kan zijn integratie alleen maar bevorderen. "Naar hier komen was een grote verandering", geeft hij toe. "Maar mijn ploegmaats helpen met goed."

"Beter dan Messi"

De late winning goal zorgde voor een opperbeste sfeer in het Lotto Park na de wedstrijd. Ook de broertjes Hazard waren goed geluimd. Tijdens het interview passeerden ze, samen met hun kroost, achter Vazquez. 'Golazo, golazo' (goal in het Spaans) riep Eden. Waarop Thorgan: 'Beter dan Messi'. 

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.