Riemer: "Rits doet geweldig werk voor ons"

DONDERDAG, 30 NOVEMBER 2023, 22:27 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Anderlecht doet het goed dit seizoen en swingt zelfs bij momenten. Heel wat spelers gaan over de tongen. Behalve één: Mats Rits. Als stille kracht draagt hij zijn steentje bij aan het succes. Door de buitenwereld misschien wat onderbelicht, maar door zijn coach heel erg gewaadeerd. "Hij zorg voor evenwicht in het team."

"De keuzes die ik maak bij mijn opstelling tonen hoe blij ik ben met Mats", vertelde Brian Riemer vanmiddag op zijn persbabbel toe hij een vraag kreeg over de middenvelder.

"Mats doet geweldig werk voor ons. Eerst speelde hij op de acht-positie en dat deed hij goed. Maar ik denk dat ik kan stellen dat hij echt zijn plaats gevonden heeft op de zes. Hij kan vandaar het spel verdelen en controle uitoefenen op het team. Dat past heel erg goed bij hem."

"Ik onderschat hem dus helemaal niet. Ik ben heel blij met hem en hij speelt een grote rol in het succes dat we tot nu toe hebben. Hij zorg voor evenwicht in het team."

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.