Spelers en coach klagen over grasmat

VRIJDAG, 8 DECEMBER 2023, 22:42 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Na de wedstrijd tegen Standard deed Jan Vertonghen zijn beklag over de kwaliteit van het speelveld in het Lotto Park. Ook zijn ploegmaat Mats Rits en coach Brian Riemer drukten hun ongenoegen uit over de grasmat. "

Vertonghen haalde aan dat Anderlecht onder meer "door het hele slechte veld" niete zijn vertrouwde spel kon ontwikkelen. "Anderlecht is een topploeg en een topclub, daar hoort een topveld bij. Dat is momenteel niet zo", aldus de aanvoerder.

Mats Rits was tijdens de rust al kritisch over de grasmat en ook Coach Riemer ontkende het probleem niet. "Iedereen in deze club weet dat ons veld de standaard niet haalt die we willen bereiken. We willen goed voetballen en daar heb je een goed veld voor nodig", aldus Riemer.

De coach stelt dat iedereen zijn best doet, maar dat door de winterkou gras heel moeilijk groeit momenteel. "We moeten geduld hebben."

Bron: Sporza



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.