Stroeykens: "Ik heb mijn draai gevonden"

ZONDAG, 10 DECEMBER 2023, 09:47 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Mario Stroeykens is de laatste weken zijn bijnaam 'Supermario' steeds meer aan het waarmaken. Met vier goals en drie assists in 709 speelminuten is enkel Anders Dreyer dit seizoen efficiënter bij Anderlecht. "Waarom het momenteel zo goed gaat? Ik denk omdat ik eindelijk op mijn vertrouwde plaats mag spelen."

"Dat ik nu mag spelen op de plaats waar ik ook speelde tijdens mijn opleiding, helpt veel", aldus Stroeykens dit weekend in La Dernière Heure. "Ik heb mijn draai gevonden. Veel wedstrijden op rij spelen doet me ook goed. Op dit elan moet ik verder gaan."

De vraag is wat er gebeurt met Stroeykens wanneer Thorgan Hazard weer inzetbaar is. Met Hazard, Stroeykens en Yari Verschaeren zijn er drie sterke spelers voor twee plaatsen. "Ik doen mijn best en het is dan aan de coach om zijn keuzes te maken", aldus Stroeykens. "Het is aan mij om te tonen dat ik mijn plaats verdien. Momenteel loopt het goed."

Stroeykens kreeg ook de vraag of hij aan de nationale ploeg denkt. "Ik ben ambitieus en dat zit ergens in een hoekje in mijn hoofd, maar op dit moment denk ik alleen aan Anderlecht."

Bron: La Dernière Heure (C.F.)



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.