Kindermans en Anderlecht houden been stijf

VRIJDAG, 15 DECEMBER 2023, 08:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Anderlecht en Jean Kindermans zaten deze week opnieuw samen om tot een vroegtijdig afscheid te komen, maar zonder resultaat. Dat weet La Dernière Heure. Beide partijen houden financieel voet bij stuk.

Een dik jaar geleden kreeg Kindermans zijn C4 bij Anderlecht. Gezien zijn lange staat van dienst moet hij een opzegperiode presteren tot 30 juni 2024. Het hoofd van de paars-witte jeugdopleiding vond een nieuwe job bij Antwerp. Hoewel alle partijen het liefst hebben dat hij zijn hoofdstuk bij Anderlecht zo snel mogelijk afrondt en bij de Great Old start, blijven de onderhandelingen aanslepen.

Kindermans krijgt bij Anderlecht een salaris van 21.000 euro bruto per maand, plus enorme bonussen. Anderlecht noch Kindermans wil momenteel toegevingen doen. Deze laatste zou vooral enkele zeer lucratieve bonussen mislopen als hij het voorstel van Anderlecht aanvaardt. Antwerp, Kindermans' toekomstige werkgever, is ook niet van plan om deze aan Kindermans te compenseren zodat hij sneller kan starten.

Geen loonsvermindering en duobaan

Kindermans moet Anderlecht verlaten omdat hij niet akkoord ging met een voorstel van de club om 30 procent loon in te leveren en te gaan samenwerken met Peter Verbeke. Anderlecht wilde immers niet langer dat alle macht zich concentreerde bij een persoon.

Intussen heeft paars-wit een nieuwe structuur op poten gezet met drie sterke mannen: Mikkel Hemmersam, Peter Verbeke en Henk Mariman.

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.