Centrale verdediger prioriteit tijdens wintermercato

VRIJDAG, 15 DECEMBER 2023, 21:18 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht zal zich deze winter niet als een wildeman op de transfermarkt begeven, wel wil het gericht speuren naar versterking. Dat vertelde Jesper Fredberg dinsdag tijdens de Fan Council. Een extra centrale verdediger is prioriteit. Van de basisploeg mag er niemand vertrekken.

"De club zoekt naar gerichte versterkingen en wil spelers die onvoldoende speeltijd krijgen laten uitkijken naar andere opportuniteiten", zo is te lezen in het verslag van de Fan Council. "De ploeg mag niet verzwakt worden. Inkomend wordt met name naar een centrale verdediger gekeken."

Op de vraag van een aanwezige supporter of de kans bestaat dat Zeno Debast in januari vertrekt, kwam dit antwoord: "Er zullen a priori geen basisspelers vertrekken in de winter. De club kijkt wel uit naar een extra verdediger die kan aansluiten en kan klaargestoomd worden voor volgend seizoen."

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.