Schenk een laptop of koop snoep voor Tous Mauves

DONDERDAG, 21 DECEMBER 2023, 20:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Bij de wedstrijd van zaterdag tegen Racing Genk zal Anderlecht Tous Mauves, het nieuwe inclusieprogramma van de club, voorstellen. Meer dan 250 jongeren en hun gezinnen zullen de wedstrijd ook bijwonen.

Tous Mauves werd op 9 oktober van dit jaar boven de doopvond gehouden. Met het project wil Anderlecht jaarlijks 5.000 sociaal kwetsbare jongeren binnen en buiten Brussel kansen bieden om hun talenten te ontdekken en ontwikkelen. Dat moet hun sociale inclusie versnellen en versterken.

Anderlecht werkt hiervoor samen met elf partnerorganisaties. Zaterdag zijn er acties twee van hen: Heartware en FEFA. "Heartware geeft oude laptops een nieuw leven en doneert die aan gezinnen in digitale nood. FEFA is een organisatie die jongeren uit de Kuregemwijk in Anderlecht naschools begeleidt", zo meldt de club.

Je kan beide organisaties ondersteunen. "Breng je oude laptop binnen. Of koop heerlijk snoep ten voordele van FEFA op het Winterpark."

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.