Fikse interesse voor NAC-jongeling Omgba

MAANDAG, 1 JANUARI 2024, 20:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Voetbal International meldt dat Anderlecht "hevig geïnteresseerd" is in Aimé Omgba, een 21-jarige aanvallende middenvelder van NAC Breda. De speler zou ruim één miljoen euro kosten. Volgens Het Nieuwsblad ziet Anderlecht in Omgba een versterking voor de toekomst en zal hij eerst rijpen bij de Futures, mocht het tot een transfer komen.

Omgba komt uit de jeugdopleiding van Feyenoord maar trok in 2020 naar de U21 van NEC Nijmegen. Na één jaar moest hij daar vertrekken, waarop hij een amateurcontract tekende bij NAC Breda. Exact een jaar geleden kwam zijn loopbaan daar in een stroomversnelling. Na Nieuwjaar speelde hij bijna ieder duel. Dit seizoen staat zijn teller op acht basisplaatsen en drie invalbeurten in de Nederlandse tweede klasse. Hij scoorde drie keer en gaf één assist.

Volgens Voetbal International tonen verschillende clubs uit de Eredivisie interesse en is daar nu ook Anderlecht bijgekomen. NAC zou minstens één miljoen euro willen voor Omgba. In januari 2023 tekende hij een nieuw contract bij de club uit Breda. Hij ligt nu vast tot medio 2025, maar NAC heeft een optie om het eenzijdig te verlengen tot medio 2026.

Bron: Vi.nl
Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.