"Blessure hoofdreden dat Raman niet mee was"

ZONDAG, 14 JANUARI 2024, 22:16 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Niet omdat Anderlecht hem deze winter sowieso wil verkopen, wel omdat hij geblesseerd was. Dat was volgens Brian Riemer waarom Benito Raman niet aanwezig was op de winterstage van Anderlecht. "Mocht Benito deze winter blijven, dan ben ik ook blij", vertelt Riemer.

"Ik heb Benito graag en elke keer hij voor de winterstop speelde, deed hij zijn job", vertelt Riemer in Het Nieuwsblad. De coach erkent wel dat Raman in een moeilijke situatie zit doordat zijn contract in juni afloopt. "Daarom is het misschien beter om nu een andere club te zoeken. Maar als dat niet lukt en hij blijft, zal ik ook tevreden zijn."

Een nakende transfer was echter niet waarom Raman niet mee was op stage naar Tunesië. "De hoofdreden was omdat hij last had van een blessure", aldus Riemer.

Hoe dan ook: als Raman het seizoen uitdoet bij Anderlecht, lijkt hij op niet veel speelminuten meer te moeten rekenen. "Hij zal echt moeten knokken om speeltijd te krijgen."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.