Riemer: "We luisteren ook naar wat Dupé wil"

DINSDAG, 16 JANUARI 2024, 21:27 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Maxime Dupé krijgt mag morgen tegen Union nog eens een wedstrijd spelen. De Fransman zit verveeld met zijn rol als invaller. Coach Brian Riemer vertelde vanmiddag dat Anderlecht hem niet ten n prijze al houden als hij dat niet wil. "We luisteren altijd naar onze spelers, zeker als de situatie anders is dan wat ze gehoopt hebben."

"We hadden goede gesprekken met hem", vertelde Riemer vanmiddag op zijn persconferentie toen hij een vraag kreeg over de situatie van Dupé. "Ik weet dat hij om verschillende redenen erg blij is bij Anderlecht, maar hij wil ook spelen. We praten daarover en het is niet zo dat hij absoluut weg wil. We zien wat de volgende weken brengen, maar morgen zal hij gewoon in doel staan. Hopelijk winnen we, dan komen er nog wedstrijden."

Maar moet hij blijven of staat Anderlecht open voor een vertrek? "Momenteel ligt alles open. We hebben een goede dialoog met hem en met zijn manager over de situatie", aldus Riemer. "Als je me vraagt of er een kans is dat hij begin februari weg is, dan zeg ik ja. Maar als je vraagt of hij mogelijk nog bij Anderlecht zal zijn dan, is mijn antwoord eveneens ja."

"Uiteraard praten en luisteren we deze transferperiode naar hem, zoals we met alle spelers doen. Zeker als de situatie anders is dan wat ze gehoopt hebben. We wisten we dat het geen ideale situatie was voor Max toen we Kasper haalden. Op dat moment was er niets meer mogelijk. Maar nu er is nog geen beslissing genomen."

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.