Riemer: "Twee centrale verdedigers is te weinig voor play-offs"

WOENSDAG, 24 JANUARI 2024, 22:26 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Tijdens zijn persconferentie vanmiddag kreeg Brian Riemer de vraag of hij het erg zou vinden als er deze mercato geen centrale verdediger zou bijkomen. Zijn antwoord was kort en krachtig: "Ja." Al stelde hij wel dat er enkel iemand komt die een meerwaarde zal betekenen.

"Met twee centrale verdedigers de eindfase van het kampioenschap ingaan, dat is te weinig", aldus Riemer. "Alles wordt beslist in de play-offs. Als je daar je beste niveau haalt, dan kan alles. Het is dan ook belangrijk dat je meerdere opties hebt. Op verschillende posities kan je switchen. Een acht kan je gebruiken als winger en omgekeerd. Maar centraal achter en in doel, dat zijn twee posities waar dat heel moeilijk kan."

"We doen onze uiterste best om een centrale verdediger te halen, maar het is zoals bij de doelman: we gaan geen paniekaankoop doen. Het moet iemand zijn die meteen kan spelen en die het systeem kent of iemand waarvan we overtuigd zijn dat die de toekomst van de club is. Met die taak is Jesper momenteel bezig."

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.