Raman: "Ik verlaat Anderlecht met pijn in het hart"

WOENSDAG, 7 FEBRUARI 2024, 20:44 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Via een bericht op Instagram neemt Benito Raman vandaag afscheid van Anderlecht. Het is duidelijk dat de spits erg graag bij paars-wit was. "Ik heb mijn best gedaan om altijd zo positief mogelijk te zijn in moeilijke momenten", klikt het onder meer. "Ik heb altijd de sfeer erin gehouden in de kleedkamer."

In zijn bericht gebruikt Raman één emoji: een gezichtje dat een traan laat. Afsluiten doet hij met een paars en een wit hartje. Voor het huidige bestuur en de huidige technische staf kan er wel geen bedankje af.

Lees hieronder de integrale boodschap van Raman (taalkundig wat bijgewerkt). Gezien de taalkundige slordigheden kunnen we ervan uitgaan dat Raman deze tekst helemaal zelf schreef en publiceerde en dat er geen manager of communicatiespecialist aan te pas kwam.

Mijn Anderlecht-familie,

Na 2,5 jaar is mijn tijd afgelopen bij deze fantastische club. 

Ik heb vanaf het eerste moment alles gegeven zodat ik met een goed gevoel de club kan verlaten, maar natuurlijk ook met pijn in het hart. Bedankt voor alle mooie momenten. En ook sommige minder mooie, maar die horen er ook bij. Ik wil de spelers, fans en ex-trainers in RSCA bedanken voor mijn ontwikkeling in deze club. Ik heb mijn best gedaan om altijd zo positief mogelijk te zijn in moeilijke momenten. En ik heb altijd de sfeer erin gehouden in de kleedkamer.

Bij deze wil ik jullie nog eens een laatste keer bedanken en tot snel! Veel succes nog dit jaar

Jullie Benito 


 Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum