Hazard: "Gescoord uit enige twee kansen"

DINSDAG, 13 FEBRUARI 2024, 07:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met twee assists zette Thorgan Hazard Anderlecht zondag op de goede weg tegen Charleroi. De aanvaller besefte evenwel dat paars-wit niet zijn beste wedstrijd speelde. "Ik weet niet hoe we op 0-2 konden komen. We scoorden uit onze enige twee gevaarlijke acties."

"Zoals verwacht hadden we het niet gemakkelijk", vertelde Hazard na de wedstrijd voor de microfoon van Eleven DAZN. "Charleroi drukte ons naar achter en dat leverde hen heel wat corners op."

"Ook onze tweede helft was niet goed", vond Hazard. "Laat ons vooral de drie punten en de drie doelpunten onthouden. We hebben spelers die weinig nodig hebben om te scoren. Dolberg trof raak uit zijn enige kans en Vazquez maakte een wereldgoal."

"In de play-offs zullen we beter moeten spelen. Het veld? Dat mag geen excuus zijn. Dat is niet de reden waarom we slecht speelden. We lieten te veel ruimte tussen de linies. De middenvelders van Charleroi konden te gemakkelijk tot aan ons doel komen. Dat dwong ons tot inspanningen van honderd meter om te verdedigen."

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum