Dolberg: "Het was frustrerend zolang niet te scoren"

DINSDAG, 13 FEBRUARI 2024, 08:13 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Na tien wedstrijden zonder doelpunt (acht in competitie, twee in de Beker) vond Kasper Dolberg tegen Charleroi opnieuw de weg naar doel. "Voor mij was het heel belangrijk om weer te scoren", vertelde hij na afloop. "Aanvallers hebben doelpunten nodig om zich goed te voelen."

"Het is frustrerend om zo lang niet gescoord te hebben", vertelde Dolberg tegenover de media. "Ik geen mezelf daarvan de schuld. Ik had beter moeten doen." Dat Brian Riemer vrijdag zei dat Dolberg zijn eerste spits blijft, deed wel deugd. "Het is belangrijk om het vertrouwen van je coach te hebben. Ik voelde steun van iedereen binnen de club. Ik heb het geluk bij een club als Anderlecht te spelen."

Meestal viert Dolberg zijn doelpunten niet uitbundig, zondag deed hij dat wel. "Het was echt een opluchting. Na elke match zonder doelpunt dacht ik erover na. Als ik elke week scoor, denk ik minder aan het vieren."

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.