Hazard: "Fluiten tast vertrouwen spelers aan"

MAANDAG, 19 FEBRUARI 2024, 09:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Thorgan Hazard was de grote bezieler van de overwinning van Anderlecht tegen STVV, maar na de match moest er hem toch iets van het hart. "De supporters hebben ons niet geholpen in de eerste helft. Dat mag ook gezegd worden", klonk het streng.

Het stoorde Hazard dat er regelmatig boe-geroep weerklonk en dat de spelers onder een fluitconcert de rust in gingen. "De fans mogen teleurgesteld zijn. We staan tweede, dus verwachten ze misschien meer van ons", verwees hij naar het spelniveau voor de rust. "Maar ook wij hebben soms hulp nodig. Het helpt niet om te fluiten wanneer we een pass achteruit geven. Dat tast het vertrouwen aan."

"We weten dat ons publiek meer verwacht, maar het fluitconcert aan de rust deed toch een beetje pijn." Dat Anderlecht na de rust uit een ander vaatje tapte, kwam volgens Hazard niet door de reactie van de supporters. Het stemde Hazard wel bij dat de fans na de gelijkmaker zich weer vol achter de ploeg schaarden. "En dat helpt ook écht. Tous ensemble."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.