Vazquez: "Ik werk hard om beter te worden"

DINSDAG, 27 FEBRUARI 2024, 10:04 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Luis Vazquez werd dit weekend de beste invaller van Europa, met zeven doelpunten (zes goals en één assist) toen hij inviel. Slechts één speler in de Nederlandse competitie heeft meer doelpunten gemaakt dan hij.

Hij geeft toe dat het geheim achter deze statistieken het werk is dat hij er dagelijks instopt, want Vazquez wil altijd laten zien waartoe hij in staat is. Hij accepteert de status die Brian Riemer voor hem heeft gereserveerd, ongeacht het spelsysteem van de coach.
 
Het is logisch dat de aanvaller van RSCA een aanpassingsfase doormaakte toen hij aankwam, maar hij voelt zich nu erg thuis dankzij de hulp die hij heeft gekregen van zijn teamgenoten en de Anderlecht-staf. Op elk belangrijk moment in zijn leven denkt hij aan zijn dierbaren, en dat was natuurlijk het geval tegen Brugge.
 
Nicolas Frutos speelt een belangrijke rol in zijn integratie. De voormalige Mauve-speler legt hem het belang van een wedstrijd tegen Brugge uit. Hij communiceert met hem voor elke wedstrijd en wil graag zijn voorbeeld volgen.
 
Hij sluit af door te zeggen dat hij nog niet op 100% van zijn kunnen is, maar hij wil zich blijven verbeteren en werkt daar hard aan.

Bron: © Eigen redactie



anderlecht-online forum