Futures de boot in tegen Deinze

ZONDAG, 3 MAART 2024, 01:25 - TCV

1B De RSCA Futures hebben niet zo'n goede beurt gemaakt. Ze verloren met 4-1 op het veld van Deinze dat de koppositie grijpt in de Challenger Pro League en zich volop mengt in de strijd om de promotie. Anderlecht stond al 3-0 in het krijt aan de rust. De Japanse spits Goto lukte uiteindelijk nog een tegentreffer met hulp van Deinze.

Deinze leidde al na vijf minuten en nog voor het kwartier verdubbelde het de voorsprong. Nog voor de rust kwam de thuisploeg op 3-0 en Deinze liep ook nog uit tot 4-0. Rond het uur mocht Goto met hulp van Schuermans toch nog scoren voor de Futures die in de middenmoot blijven hangen. Nathan De Cat (15) speelde de hele wedstrijd.

RSCA Futures: Vanhoutte, Masscho, Baouf, Barry, Moutha-Sebtaoui, De Cat, Tajaouart, Bouchouari (Maamar 65'), Monticelli (Mendel-Idowu 65'), Colassin (Decorte 46'), Goto

Bron: © Eigen redactie