Sardella: "Match te licht opgevat"

ZONDAG, 3 MAART 2024, 22:30 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Killian Sardella stond na de wedstrijd tegen Eupen de pers te woord en was eerlijk in zijn analyse. "Na een goede start, lieten we het wat hangen. Onze pressing was minder", aldus de rechtsback. "Vlak na de rust stond het ei zo na 1-1. We hebben de match te licht opgevat."

Toch ziet Sardella ook positieve zaken. "Vroeger zouden we een wedstrijd als deze verloren hebben, nu winnen we", stelt hij. "Weet je, dit zijn moeilijke matchen. Voor Eupen is elk punt van goudwaarde. Ik weet dat mensen denken dat dit een gemakkelijke wedstrijd zou zijn, zeker als je kijkt hoe we dit seizoen in eigen huis spelen."

Sardella flirte even met een vijfde gele kaart van het seizoen. Als hij ze pakte, zou hij net als Jan Vertonghen met een propere lei aan de play-offs kunnen beginnen. "Het doel was om geen kaart te pakken. Er zijn nog twee matchen en ik wil ze beide spelen. Er waren zelfs twee momenten dat ik een fout had kunnen maken die geel verdiende, maar ik deed het niet."

Bron: La Dernière HeureNieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.