Riemer gaat roteren tegen RWDM en Kortrijk

VRIJDAG, 8 MAART 2024, 23:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Anderlecht zal morgen tegen RWDM niet met zijn gebruikelijke elf aan de aftrap komen. Coach Brian Riemer kondigde vanmiddag op zijn persbabbel aan dat hij wijzigingen zal doorvoeren in zijn basiself. "We willen iedereen zo fit mogelijk aan de start van de play-offs", legt de coach uit.

"Het zal niet dezelfde basiself zijn dan tegen Eupen", aldus Riemer. "En het is niet alleen Jan Vertonghen die terugkeert. We zullen enkele aanpassingen doorvoeren en hetzelfde doen we volgende week tegen Kortrijk."

"Het is belangrijk om iedereen betrokken te houden", zo verklaart de coach. "Het is ook belangrijk om sommigen de nodige rust te geven zodat we aan de play-offs beginnen met iedereen zo fit als mogelijk."

Hoewel Riemer roteert, blijft het hoofddoel natuurlijk gewoon zes op zes halen. "We doen dit uiteraard zonder de volgende twee duels uit het oog te verliezen. We nemen deze heel erg serieus. Ik heb de spelers heel erg duidelijk gemaakt dat de belangrijkste wedstrijd van het seizoen deze is die we morgen spelen. Die drie punten kunnen erg beslissend zijn. We gaan naar daar om te winnen en zullen het niet te gemakkelijk opvatten."

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.