Riemer: "Drie punten volgende week heel belangrijk"

ZONDAG, 10 MAART 2024, 22:23 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Anderlecht boekte tegen RWDM zaterdag zijn zesde overwinning op rij. Paars-wit lijkt klaar voor de play-offs en Brian Riemer mikt hoog. "We moeten de laatste wedstrijd winnen", verwijst hij naar het duel van volgend weekend. "Die drie punten zijn heel belangrijk. Ik wil de kloof met Union verkleinen en uitlopen op de rest."

"We slaagden erin om na een half uur de wedstrijd al dood te maken", analyseerde Riemer de partij tegen RWDM na afloop voor de televisiemicrofoon. "Daardoor konden we het in de tweede helft wat rustiger aandoen en de wisselspelers minuten geven."

Eén van die wisselspelers was Luis Vazquez. Hij speelde een half uur zij aan zij met Kasper Dolberg. "Dolberg op rechts is een plan B, maar met het oog op de play-offs moeten we werken aan verschillende manieren van aanvallen."

Volgende week volgt de laatste wedstrijd van de reguliere competitie, thuis tegen Kortrijk. "We moeten de laatste wedstrijd winnen. Die drie punten zijn heel belangrijk. Ik wil de kloof met Union verkleinen en uitlopen op de rest. We hebben die drie punten dus nodig en moeten er die laatste wedstrijd een feest van maken in het Lotto Park."

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.