Fredberg: "Ik geloof in de landstitel"

WOENSDAG, 20 MAART 2024, 11:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Over anderhalve week starten de Champions' Play-offs met Anderlecht als grote jager op leider Union. Tijdens de voorstelling van de kalender vertelde Jesper Fredberg dat hij mikt op het allerhoogste. "Ons hoofddoel is Europees voetbal, maar we zijn hongerig en willen alles bereiken wat we kunnen."

"Ik schat de kans op de titel hoog in", vertelt Fredberg. "Ik heb een enorm vertrouwen in de spelers en de staff dat kampioen kunnen worden. Mijn overtuiging is echt heel groot."

De Anderlecht-CEO denkt dat de wedkantoren Anderlecht 20 tot 25 procent kans geven. "Niet slecht in vergelijking met vorig seizoen." Op de derde speeldag ontvangt Anderlecht favoriet Union in het Lotto Park. "Als we na dat duel nog steeds drie punten achterstand hebben, dan kan er nog veel gebeuren", maakt Fredberg zich sterk. "Al moet ik wel toegeven dat Union constanter presteerde dan wij."

Op de eerste speeldag van de Champions' Play-offs neemt Anderlecht het op tegen Antwerp. "Zij zijn de regerende kampioen en de bekerwinnaar. Een mooie wedstrijd dus om te openen. We moeten klaar zijn om de play-offs goed te starten."

Bron: Het Laatste Nieuws (Bart Fieremans, Yarno Voets en Jarno Bertho)
Het Nieuwsblad (Ludo Vandewalle)



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.