Fredberg: "Jan weet dat onze deur openstaat"

WOENSDAG, 20 MAART 2024, 20:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Tekent Jan Vertonghen bij of hangt hij de schoenen aan de haak? Zolang de kogel niet door de kerk is, wordt dit ongetwijfeld een van de meest besproken onderwerpen rond Anderlecht de komende weken. "Jan is nog steeds fris en hongerig", klinkt Anderlecht-CEO Jesper Fredberg optimistisch.

"Wat ik over een mogelijke contractverlenging kan zeggen? Niet veel, want ik hou dat tussen Jan en mezelf", vertelde Fredberg maandag bij de voorstelling van de kalender van de Champions' Play-offs aan VTM. "Maar het is geen geheim dat we erg blij zijn met Jan. Hij doet het heel erg goed. Hij oogt niet als een oude voetballer. Hij is nog steeds fris en hongerig. Dat is het type spelers dat we willen."

"Jan weet dat de deur openstaat. Wij zijn klaar om iets te doen. Ik hoef hem niet te overtuigen. Jan is een volwassen man. Hij weet wat hij wil. Zodra hij eruit is over zijn toekomst, zitten we samen en praten we erover."

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.