RSCA Women starten sterk in play-offs

ZONDAG, 24 MAART 2024, 00:42 - TCV

DAMES - DAMES De RSCA Women hebben alvast het goede voorbeeld gegeven. Ze begonnen erg goed aan hun play-offs en stuurden Club Brugge met 5-0 naar huis. Anderlecht begon als derde aan de play-offs en blijft op die plaats staan nadat hun concurrenten OHL en Standard ook overtuigend hun eerste wedstrijd wonnen. Anderlecht staat slechts een punt achter, dus alles is nog mogelijk.

Anderlecht begon de wedstrijd voortvarend met een rake vrije trap van Deloose na 25 minuten. De topper werd door 2613 mensen bijgewoond, wat meteen het record is voor een wedstrijd in België van damesvoetbal. De tickets waren weliswaar gratis te verkrijgen.

Brugge kon weinig weerstand bieden en aan de rust leidde Anderlecht al met 3-0. Net voor het rustsignaal moest wel een bal van Brugge van de lijn worden gehaald. Na rust breidde Anderlecht de voorsprong nog verder uit tot 5-0.

Doelpunten:
25' Deloose 1-0
35' Vatafu 2-0
39' Wijnants 3-0
59' Wijnants 4-0
75' Ouzraoui Diki 5-0

Bron: Sporza