Vertonghen en Debast centraal op Wembley

DINSDAG, 26 MAART 2024, 23:36 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE In de oefenwedstrijd tegen Engeland startte het duel Jan Vertonghen en Zeno Debast centraal achteraan bij de Rode Duivels. Vertonghen speelde de hele wedstrijd, Debast werd in het slot (83') vervangen door ex-Anderlechtspeler Faes. De wedstrijd eindigde op 2-2 door een gelijkmaker van Bellingham in de laatste minuut van de extra tijd. Tielemans maakte de twee Belgische doelpunten.

Vertonghen speelde niet zijn allerbeste partij voor België en veroorzaakte de penalty die de 1-1 inleidde. Op de beelden leek Vertonghen echter de bal aan te tikken. Debast speelde een degelijke wedstrijd al had hij veel geluk toen een deviatie net over doel belandde. Debast nam het op tegen de fysiek sterke Toney en zat een paar maal goed in de weg bij een poging van de Engelsen.

Met Sels, Tielemans, Lukaku, Mangala, Onana, Doku, Lukebakio en Faes kwamen heel wat spelers in actie met een Anderlecht-verleden. Lukaku gaf een erg knappe assist voor de 1-2 van Tielemans.

Bron: Sporza



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.