Anderlecht speurt naar back-up voor Dreyer

WOENSDAG, 27 MAART 2024, 21:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Tijdens de vergadering van de Fan Council dinsdagavond ging Jesper Fredberg ook wat dieper in op enkele transferdossiers. Zo vertelde hij dat er gesprekken lopen met FC Sevilla, dat Jan Vertonghen niet tot na het EK mag wachten om te beslissen en dat de club een stand-in zoekt voor Anders Dreyer.

Volgens Fredberg is de kern na de wintermercato nog beter samengesteld dan voorheen. Alle posities zijn dubbel bezet, behalve misschien die van Anders Dreyer. Daarom dat Anderlecht bekijkt of het een tweede speler met zijn profiel, linksvoetige winger voor op rechts, kan halen komende zomer.

Met Ludwig Augustinsson, Thomas Delaney en Federico Gattoni heeft Anderlecht drie huurspelers van Sevilla rondlopen. Fredberg vertelde dat zowel Augustinsson als Delaney erg goed gepresteerd hebben tot nu toe. Gattoni heeft een topmentaliteit, ook al speelt hij niet veel. Anderlecht is nu aan het bekijken met Sevilla of een definitieve overstap tot de mogelijkheden behoort voor één of meerdere spelers, maar het is moeilijk om daar nu al iets over te zeggen.

De situatie van Jan Vertonghen stond de voorbije weken al meermaals in de kranten. Anderlecht wil hem inderdaad een nieuw contract aanbieden en de club heeft al goede gesprekken gehad met Vertonghen. Fredberg vertelde dat Vertonghen slim genoeg is om op het juiste moment zijn keuze te maken, maar dat Anderlecht ook niet kan wachten tot na het EK om iets te weten. Dan nog een vervanger halen, is moeilijk. Over een andere rol van Vertonghen binnen de club is niet gesproken.

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.