Sardella: "Iedereen is blij voor mij, Zeno uiteraard ook"

ZONDAG, 31 MAART 2024, 20:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Wat een moment om je eerste doelpunt voor Anderlecht te maken! Met een alerte reactie bezorgde Killian Sardella Anderlecht de drie punten tegen Antwerp. "Scoren voor 20.000 supporters in de eerste wedstrijd van de play-offs: dat is magisch!", glunderde hij na afloop.

"Ik probeerde met mijn linker- en rechtervoet, maar uiteindelijk scoor ik met de knie. Soms moet je wat geluk hebben", aldus de rechtsachter. "Ik voelde dat het er zat aan te komen. Iedereen is blij voor mij. Zeno (Debast) uiteraard ook. We maakten grapjes wie als eerste zou scoren en uiteindelijk ben ik het."

Over de wedstrijd zelf had Sardella dit te zeggen. "We werden geholpen door de rode kaart. In de eerste helft waren we niet goed, vooral in de pressing. Antwerp had de bal en de positie van Janssen, soms op de negen, soms op de tien, zorgde voor moeilijkheden. In de volgende wedstrijd tegen Club Brugge moeten we dat rechtzetten."

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.