Riemer: "Het zal altijd op details aankomen"

ZONDAG, 31 MAART 2024, 21:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met een zege tegen Antwerp is Anderlecht prima aan de Champions' Play-offs begonnen. Paars-wit hijst zich even naast Union, maar daar is coach Brian Riemer nog niet mee bezig. "Er komen nog negen moeilijke matchen. De stand betekent nu nog niets."

"Nu mogen we even genieten van deze overwinning, maar dan moeten we ons weer focussen op de volgende match. We zijn nog met zes sterke ploegen. Het zal altijd op details aankomen wie er wint. Je moet hard werken om die details in je voordeel te krijgen. Ons matra is 'hoe harder je werkt, hoe meer geluk je krijgt'."

Riemer erkende dat Antwerp voor de rust het overwicht had, maar hij maakte wel een belangrijke kanttekening: "Ze waren niet gevaarlijk", aldus de coach. "In voetbal gaat het soms zo. Op Antwerp waren wij briljant voor de rust en zij heel sterk erna. In de matchen die nu komen zal het altijd over en weer gaan. Het is belangrijk de fases waarin je tegenstander het initiatief heeft te overleven en vervolgens zelf je kansen te benutten."

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum