Late treffer Goto bezorgt Futures gelijkspel (video)

ZATERDAG, 13 APRIL 2024, 21:16 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN De RSCA Futures hebben in de vooravond 1-1 gelijkgespeeld op bezoek bij Lierse. Nils Schouterden had de thuisploeg kort na de rust op voorsprong gebracht, maar invaller Keisuke Goto bezorgde paars-wit in de slotfase alsnog een punt.

Lierse won zijn vier vorige thuismatchen en telde daardoor intussen een punt meer dan de Futures voor aanvang van het duel. Het werd een evenwichtige wedstrijd met kansen voor beide ploegen.

"Het technisch vermogen van Anderlecht was groot, daar lag het verschil. Hun lange ballen in de rug van de verdediging hebben ons pijn gedaan", vertelde Lierse-coach Sven Vandenbroeck na de wedstrijd. "Al kregen ook wij onze momenten."

Volgende week nemen de Futures het op de laatste speeldag thuis op tegen Club NXT. Met 34 punten staan ze momenteel samen met de Bruggelingen op een gedeelde elfde plaats.
 

Score: 1-1
Goal(s): 50' Schouterden (1-0), 85' Goto (1-1)

Lierse:De Smet, Tirpan (89' Nkaka), Vanderhallen, Cools, Boone, Schouterden, Van Acker, Brebels, De Bruyn (84' Claes), Kireev (84' Vekemans), El Touile (78' Oularé)
RSCA Futures:Vanhoutte, Bouchouari, Baouf, Lapage, Maamar, N. Engwanda (89' Barry), A. Engwana (89' Moutha-Sebtaoui), De Greef, Colassin (64' De Corte), Monticelli, Ure (65' Goto)

Geel: 9' Cools, 40' Monticelli, 51' Schouterden, 65' De Bruyn, 80' Brebels, 82' Baouf
Rood: /

Scheidsrechter: Arne De Beuckelaer
Stadion: Lisp
 Bron: © Eigen redactieNieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.