Cosgrave komt de staff versterken

DINSDAG, 16 APRIL 2024, 16:16 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - ANDERE Anderlecht heeft David Cosgrave aangesteld als nieuwe Performance Director, met als hoofddoel het verbeteren van de fysieke parameters en het voorkomen van blessures binnen de club. Cosgrave, een ervaren professional met een achtergrond bij vooraanstaande clubs zoals Liverpool en Tottenham, zal de strategische leiding nemen van zowel de medische als de fysieke afdeling van Anderlecht.

Deze aanstelling is onderdeel van een bredere inspanning van de club om hun sportieve organisatie te versterken en te verbeteren. Cosgrave brengt een schat aan ervaring met zich mee, inclusief een periode van 2,5 jaar bij Orlando City in de MLS, en zal samenwerken met bestaande stafleden.

Cosgrave zelf benadrukt zijn streven naar het creëren van een continu competitief voordeel voor de club en kijkt ernaar uit om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de high performance cultuur die Anderlecht kenmerkt.

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.