Amuzu: 'Ik denk niet aan een transfer'

VRIJDAG, 19 APRIL 2024, 08:17 - demoniaccrow
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Francis Amuzu heeft een grote honger naar een trofee, aangezien hij nog geen enkele titel heeft gewonnen met het A-team sinds hij in 2017 is toegetreden. Dit seizoen zou hij zijn eerste titel kunnen vieren, nadat hij bijna elk seizoen kampioen was met een jeugdploeg. "Het team was vastbesloten om afgelopen zondag Union te verslaan na een lange reeks zonder overwinning. Nu willen we ook winnen tegen Genk om de eerste plaats te versterken."

Ondanks zijn lange periode van inactiviteit dit seizoen, denkt Amuzu op dit moment niet aan een transfer naar het buitenland. Hij lijkt van plan om nog een seizoen te blijven, maar zijn contract loopt af in juni 2025. Hoewel hij sinds zijn terugkeer wordt gezien als een invaller, kan de blessure van Thorgan Hazard dit veranderen.

Sinds hij opgevolgd wordt door een psycholoog, voelt de speler zich rustiger op het veld en durft hij nu zijn acties tot het einde door te zetten.

Amuzu maakt momenteel gebruik van cryotherapie om het spierherstel te bevorderen. "De operatie was echt noodzakelijk en de revalidatie lang, maar daar ben ik nu helemaal overheen", zo concludeert hij.

Bron: La Dernière Heure (Yves Taildeman)Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.