Gattoni zou mogelijk kunnen blijven

ZATERDAG, 20 APRIL 2024, 17:50 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Federico Gattoni maakt zich op voor zijn tweede wedstrijd als basisspeler voor Anderlecht, nadat Zeno Debast werd geschorst. Er wordt gespeculeerd dat dit zijn laatste optreden in het paars-witte shirt kan zijn. Volgens de pers bestaat er echter een kans dat de Argentijnse verdediger nog een seizoen bij Anderlecht blijft. Zijn huurovereenkomst bevat geen aankoopoptie, dus er zal moeten worden onderhandeld met Sevilla, waar hij een contract heeft tot juni 2027.

Het dossier is nog niet ver gevorderd omdat het geen prioriteit heeft, en het kan ook afhangen van de toekomst van Zeno Debast en Jan Vertonghen bij Anderlecht. Gattoni heeft zich goed geïntegreerd en wordt gewaardeerd in de groep. Hij heeft een goede band met Luis Vazquez en Nilson Angulo, de andere Zuid-Amerikaanse spelers in de kern. Sevilla ziet hem op dit moment nog niet als een potentiële basisspeler, wat gunstig kan zijn voor een eventuele verlenging van de huurovereenkomst of aankoop.

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.