Riemer: "Ashimeru had verschrikkelijk seizoen"

WOENSDAG, 24 APRIL 2024, 08:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het middenveld van Anderlecht draaide al beter dit seizoen, maar Majeed Ashimeru zal niet het witte konijn zijn dat plots voor de oplossing zorgt. "Majeed kan momenteel meer impact hebben als invaller", aldus coach Brian Riemer. "Ik zie hem als een super-sub."

"Majeed had een verschrikkelijk seizoen door blessures", aldus Riemer gisteren op zijn persconferentie. "Momenteel kan hij meer impact hebben als invaller, dan als een starter. Het is een groot verschil om 30 minuten te spelen wanneer iedereen vermoeid begint te worden of 60 à 70 minuten wanneer iedereen op volle kracht is."

"Het is nu aan mij, met nog zes matchen te gaan, om te zoeken hoe we het beste uit iedere speler kunnen halen. Majeed zie ik momenteel meer als een super-sub, als iemand die invalt en het verschil maakt. Ik zeg daarmee niet dat het niet mogelijk is dat hij eens zal starten, maar nu is mijn gevoel dat hij als invaller meer van waarde kan zijn."

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.