Genk zonder coach Vrancken tegen Anderlecht

WOENSDAG, 8 MEI 2024, 20:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Drie dagen voor het duel tegen Anderlecht zit Racing Genk plots zonder hoofdcoach. De Limburgse club en coach Wouter Vrancken beslisten om per direct uit elkaar te gaan, zo meldt Sporza. Wie zijn rol overneemt, is nog niet bekend.

Volgens Sporza (en andere media nemen dit over) neemt Vrancken morgen afscheid van zijn spelersgroep. De club wil het nieuws nog niet bevestigen. "Racing Genk reageert voorlopig dat er nog niets officieel is en Vrancken vooralsnog trainer is van de club", klinkt het in een reactie.

Vrancken en het Genk-bestuur waren de laatste weken op elkaar uitgekeken geraakt. Vrancken betreurt dat vier sterkhouders de club verlieten, terwijl het bestuur vindt dat met de huidige kern betere prestaties mogelijk zijn. De recente 0 op 9 en het nieuws dat Vrancken in gesprek is met AA Gent voor volgend seizoen hebben nu geleid tot een vroegtijdig afscheid.

Volgens Het Laatste Nieuws neemt Vrancken zijn assistenten Kevin Van Dessel en Glenn Vanryckeghem mee naar Gent. De kans dat zij de resterende wedstrijden overnemen, lijkt bijgevolg klein.

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.