Anderlecht pakt thuis 84 procent van de punten

DINSDAG, 14 MEI 2024, 09:23 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Anderlecht heeft een indrukwekkende prestatie geleverd door 84,2% van de punten thuis te winnen, wat het beste resultaat is in 16 jaar. Dat berekende La Dernière Heure. Met de steun van het publiek is het Lotto Park een bijna onneembare vesting geworden. Geen wonder dat trainer Brian Riemer ook oproept tot steun van het publiek.

Het team van Tomislac Ivic kwam in 1980-1981 het dichtstbij om alles te winnen, met slechts één gelijkspel tegen Standard.

Sinds de introductie van de playoffs in 2009-2010 is het cruciaal om zoveel mogelijk punten thuis te pakken. Anderlecht lijkt goed op weg met momenteel 12 op 12. Slechts twee teams hebben ooit het maximale aantal punten behaald in de playoffs: Standard in 2011 en Anderlecht in 2016. Geen van beide teams heeft echter de titel gewonnen. Ook minstens één uitoverwinning blijkt nodig te zijn om de titel te pakken.

Bron: DHnetNieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.