Verstrepen: "Van kleinsaf keek ik alle matchen"

WOENSDAG, 15 MEI 2024, 20:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met Rune Verstrepen tekende vandaag niet alleen een Anderlecht-talent, maar ook een Anderlecht-supporter een profcontract. "Mijn vader was altijd een Anderlecht-supporter, dus ik kreeg het van kleinaf mee", vertelt hij in een video op de sociale media van de club.

"Ik speel vooral op de acht, maar kan ook als zes of als tien spelen als het moet", vertelt Verstrepen over zichzelf. "Mijn passing vind ik een van mijn sterkste punten, net als mijn trap op doel. Ik heb een goede traptechniek en spelinzicht."

"Ik ben heel blij dat ik hier mijn eerste profcontract kan tekenen bij Anderlecht. Zéker bij Anderlecht! Dat is fantastisch. Ik heb voor Anderlecht gekozen omdat het een hele mooie club is, met een mooie geschiedenis. Mijn vader was ook altijd een Anderlecht-supporter. Ik heb dat dus meegekregen en begrijp waarom. Het is echt een hele mooie club. Van kleinsaf keek ik alle wedstrijden. Ik moest het altijd volgen. Dus zeker Anderlecht""

 Bron: © Eigen redactieNieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.