Kom zondag in het paars naar de topper

WOENSDAG, 15 MEI 2024, 20:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Anderlecht en de supportersgroepen willen zondag een heksenketel maken van het Lotto Park. Het stadion moet bruisen om het team richting de overwinning en wie weet de landstitel te stuwen. De club en Mauves Army roepen op dat alle supporters zich in het paars kleden én vroeg hun plaats in de tribune innemen.

Afgelopen weekend tegen Genk waren er al prachtige tifo's en een vuurwerkshow, het zou verbazen mocht het komende zondag niet weer van dat zijn. Mauves Army en South Leaders lossen nog niets over hun plannen, maar wees maar zeker dat zij het seizoen groots zullen afsluiten.

De fanatieke supportersgroepen zullen zich wel al massaal laten horen zodra de spelers het veld betreden voor de opwarming. Ze rekenen erop dat de rest van het stadion volgt en daarom op tijd in de tribunes zit. 

Mauves Army en de club roepen alle fans op om zich in het paars te kleden. Of het nu een shirt of sweater van de club is, dan wel gewone stadskledij, dat maakt niet uit. Men hoopt een nieuwe traditie te lanceren waarbij het Lotto Park voor de eerste thuiswedstrijd wit kleurt en voor de laatste paars.

Bron: La Dernière HeureNieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.