Vertonghen wekt indruk te willen doorgaan

WOENSDAG, 22 MEI 2024, 07:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Hij zegt het niet letterlijk, maar in een uitgebreid interview met Het Nieuwsblad laat Jan Vertonghen uitschijnen dat hij ook volgend seizoen nog voetballer is. "De zin om door te gaan is er", zo zegt hij. "Ik voel me goed, we spelen op een goed niveau en volgend jaar is er Europees voetbal." Binnen dit en een maand wil Vertonghen de knoop doorhakken.

"Als ik nu stop, heb ik mijn laatste wedstrijd voor Anderlecht al gespeeld. Dat is een rare gedachte", vertelt Vertonghen. "Maar ik wil wel zeker zijn dat ik Anderlecht kan geven wat het verdient. Ik wil geen blok aan het been zijn."

Vertonghen vertelt dat hij al één goed gesprek met Anderlecht heeft gehad over zijn toekomst. Dat is al wel even geleden, want de voorbije weken focuste iedereen op de titelstrijd. "Deze week ben ik op de club en dan zitten we weer samen", aldus Vertonghen. "Ik beslis binnen de maand." Vertonghen vertelt dat Anderlecht een antwoord wil en zelf wil hij er tijdens de EK-voorbereiding niet te veel mee bezig zijn.

Bron: Het Nieuwsblad (Jürgen Geril en Yanko Beeckman)